Gratis fietsreperatie service

Op donderdag 30 april is er tussen 10:00 en 12:00 uur weer fietsreparatie service beschikbaar in WTC The Hague. De service wordt iedere laatste donderdag van de maand aangeboden. Dé gelegenheid om uw fiets lente-klaar te maken of eindelijk dat klusje aan uw fiets te laten uitvoeren waar u zelf niet aan toe komt!

Gratis service
De service wordt gratis aangeboden. Eventuele kosten die gemaakt worden voor het vervangen van onderdelen zijn wel voor eigen rekening. Je kunt de fietsservice vinden op parkeerlaag -1 ter hoogte van de ingang naar toren E.

Wist je trouwens dat:

  • er (elektrische) leenfietsen beschikbaar zijn bij de receptie van WTC The Hague?
  • er bij de receptie bandenplaksetjes verkrijgbaar zijn en u hier ook een fietspomp kunt lenen?

Opruimactie fietsenstalling
Daarnaast zijn wij sinds vorige week gestart met een opruimactie in de fietsenstalling om te voorkomen dat de stalling vol komt te staan met fietsen die niet meer gebruikt worden. Sinds vorige week zijn er aan sommige fietsen kaartjes gehangen, met het verzoek het kaartje bij de receptie in te leveren wanneer de fiets wel in gebruik is. We hangen de kaartjes alleen aan de fietsen waarbij wij het idee hebben dat deze al geruime tijd niet gebruikt zijn. Wij willen op de manier voldoende ruimte beschikbaar houden in de fietsenstalling.