Njoy Fitness Den Haag gaat intern verhuizen binnen het WTC Gebouw aan de Prinses Beatrixlaan

Op dit moment wordt er flink verbouwd in het WTC gebouw in Den Haag. Deze verbouwing gaat ervoor zorgen dat het WTC zeer toegankelijk wordt voor iedereen en aangepast wordt aan de huidige tijd en wensen. Albert Heijn To Go is al geopend en tevens heeft de Coffee Company zijn deuren ook alweer open. Njoy Fitness is een onderdeel van deze upgrade en gaat intern verhuizen. Op dit moment zit Njoy Fitness in het E-Gebouw en verhuist per 1 februari 2016 naar de C-toren en de twee zwevende etages boven het Plaza en de belastingdienst. 

Volledig vernieuwde fitnessclub

De fitnessclub wordt volledig vernieuwd en aangepast aan de huidige tijd en wensen van sporters. De club wordt ongeveer 1/3 groter met nieuwe concepten zoals “Slim 18”, “Floo” en een volledige functionele trainingsruimte. Er komen twee groepsleszalen en de lessen zullen worden uitgebreid met o.a. “Kickfun”. Het streven van Njoy Fitness is om de eigen identiteit te behouden maar dan wel in een nieuw en moderner jasje.

Al  met al iets om naar uit te kijken. Bekijk hier de foto's:

{album-8-open}

 

Ben je nog geen lid? En wil je kennismaken met Njoy Fitness?

Vraag dan een Gratis Proef-3daagse aan en maak kennis met Njoy Fitness. Vul het formulier in en klik op verzenden. Njoy Fitness neemt binnen 1 werkdag contact met je op voor een persoonlijke kennismaking.

  • *
  • *
  • *
  •  
  • * velden zijn verplicht.