WE GAAN WEER STARTEN MET FITNESS

 

Beste leden,

 

Naar aanleiding van de persconferentie van dinsdag 12 mei jl, kregen wij te horen dat de fitnessclubs niet eerder opengaan dan 1 september 2020. Een vreselijke domper. 

Onze branchevereniging NL-Actief is een lobby traject gestart om te zorgen dat wij eerder open kunnen. Wij hebben hier veel vertrouwen in. 

Wel hebben wij groen licht gekregen om buiten onze sport te geven. Dit initiatief grijpen wij met beide handen aan. Met alle middelen die we hebben zijn wij aan de slag gegaan om buitensport mogelijk te maken voor alle vestigingen.

 

Njoy Fitness buitensportlocaties

Njoy Fitness den Haag heeft een buitenlocatie gecreëerd voor buitenfitness en groepslessen op het pop-up veldje voor het KPN- gebouw aan de Prinses Beatrixlaan. De tweede buitenlocatie is naast de ingang van het NH Hotel, hier worden de Spinning-, Boks- en de Kick Fun lessen gegeven.

Njoy Fitness Wassenaar heeft een buitenlocatie op de parkeerplaats aan de achterzijde van het pand voor buitenfitness en groepslessen.

Njoy Fitness Noordwijk heeft een buitenlocatie aan de linkerzijde van het zwembad BinnenZee voor buitenfitness en groepslessen.

 

De buiten groepslesroosters

Zijn te vinden op de website www.njoyfitness.nl, Instagram, Facebook en in de  Njoy Fitness app. Heeft u deze app nog niet gedownload en/of heeft u nog geen uitnodiging gekregen hiervoor? Neem dan contact op met uw vestiging. 

 

Belangrijk, 

Vanaf nu zal iedereen zich moeten aanmelden via deze app om te kunnen trainen. Houd het groepslesrooster goed in de gaten omdat er wijzigingen in kunnen voorkomen bijvoorbeeld door weersomstandigheden of het toevoegen van extra lessen.

Aangezien wij en u zich strikt moeten houden aan de voorgeschreven regels zijn er maximaal 10 personen inclusief instructeur toegestaan in een les. Ook geldt de 1,5 meter afstand maatregel. Neem altijd een handdoek mee. Bij de Body & Mind lessen dient u uw eigen matje mee te nemen. Voor de Boks- en Kick-Fun lessen zijn eigen handschoenen verplicht. Alle materialen dienen na gebruik te worden schoongemaakt.

 

Wat betekent dit voor uw lidmaatschap!

Vanaf 20 mei starten wij weer met het incasseren van de lidmaatschappen.

Heeft u in de vorige nieuwsbrief gereageerd op een compensatie optie dan blijven deze natuurlijk geldig en kunnen deze worden verzilverd zodra de clubs binnen weer open gaan.

Zijn er vragen over de 1 op 1 trainingen of het afslank programma Body Support neem dan contact op met uw vestiging.

 

Wilt u liever nog niet buiten starten, geen probleem. Stuur een persoonlijke mail naar de vestiging dan gaan we samen kijken hoe we dit het beste kunnen oplossen.

 

Tot slot

Voor ons is het belangrijk om, iedereen weer de ruimte te kunnen bieden om op basis van de 1,5 meter maatregel weer lekker te kunnen trainen. Daarom aan iedereen het verzoek om deze regels na te leven. De gezondheid van eenieder staat voorop!

 

Wij verwelkomen iedereen graag en hopen dat wij weer positief kunnen gaan sporten!

Keep fit and stay strong!

 

Met sportieve groet,

Team Njoy Fitness